Buitenverlichting in 12V of 230V voor ieder project geschikt

Bij Ledtoppers hebben we precies de juiste verlichting voor buiten. Of het gaat om 12V of 230V LED systemen, wij helpen graag.

Tuin Wandverlichting voor buiten, bedrijfspand of woning. Voel je veiliger

Wandverlichting

Verlicht je woning met exclusieve wandverlichting en creeer een veilige omgeving van je bedrijfspand.

Led Wandstralers en bouwlampen voor buiten

Led Stralers

Beveiliging van je woning, bedrijfspand of tuin met deze hoge kwaliteits led stralers voor buiten

12 Volt LED Tuinverlichting met prikkabelsysteem plug & play

Led 12V Systeem

Veilig 12 volt verlichting voor in jouw tuin met een easy prikkabel systeem. Geen storing meer! Wandlampen, grondspots en prikspots

Grond Inbouwspots en prikspots LED voor het uitlichten van je pand of tuin

Grondspots en Prikspots

Verlicht je gevel, reclamebord of tuin met onze professionele grondspots op 230V

Een winkel kun je op verschillende manieren verlichten, vaak worden er accenten gelegd door railsverlichting te plaatsen en een basis met inbouw of hanglampen. Winkelverlichting is erg belangrijk als het gaat om klanten van voorbijgangers te maken. Door de verlichting in je winkel goed in orde te hebben, verhoog je de omzet.

winkelverlichting bestellen

De beste verlichting voor je winkel

Bij LEDToppers vind je ons basisassortiment verlichting voor winkels en etalages. Je kunt denken aan tracklights en wallwashers. Wij leveren voornamelijk aan de professionele markt, zoals installateurs en projectinrichters. Ben je zelf van plan om je winkel te verlichten, dan ontkom je niet aan een goed lichtadvies.

Lightsale kan je helpen bij het ontwerpen van licht. Zij stellen een op maat gemaakt plan samen, waarmee rekening wordt gehouden met ieder detail. Een winkel verlichten we tegenwoordig alleen nog met LED, verschillende modules zorgen ervoor dat we jouw producten perfect kunnen laten stralen. Een lichtontwerp bestaat uit meerdere pagina's, waar in wordt gegaan op verblinding, spiegeleffecten van de etalage, kleurweergave van het licht en omvat natuurlijk ook de benodigde lichtberekeningen. Betrek een lichtontwerper vroeg in het traject, dan zal dit nadien de winkel tot een succes maken. Lightsale zet jouw producten weer in de spotlight.

Ben je adviseur, projectinrichter of installateur?

Weet je al welke producten je nodig hebt om je winkel perfect te verlichten? Daarvoor hebben we bij LEDToppers een inlogsysteem gemaakt. Relaties van LEDToppers of Lightsale loggen gemakkelijk in en beschikken over hun eigen inkoopcondities. Dit werkt prettig omdat je direct je eigen inkoopprijzen kunt inzien en de te verwachten levertijd van bepaalde verlichting.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
96 Beoordelingen
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. Resul...
Paul
Bekijk alle beoordelingen