Plaats downlights in het kantoor voor het verlichten van gangen en toiletruimtes

Met een downlight kun je vaak gangen, balies en toiletruimtes verlichten. Ideaal voor gebruik in kantoorprojecten waar de gang vaak net even anders wordt verlicht dan de kantoren.

Filters
Uitvoering

Vermogen


MerkKleur
Wit
Zwart
3000K
4000K
Standaard
Prijs

Downlights worden vaak gebruikt voor toegangsruimtes, hallen, toiletruimtes etc in kantoorpanden. Met een downlight ontstaat er vaak een vrij brede bundel van licht die ook vaak diffuus is. Hierdoor overlappen downlights elkaars bundel en ontstaat er een mooi, gelijkmatig lichtbeeld. Vooral in kantooromgevingen is het fijn om dit lichtbeeld wat egaler te houden; je voldoet makkelijker aan de NEN normering en het is minder vermoeiend voor onze ogen.

Welke downlight heb ik nodig?

Over het algemeen kun je stellen dat de traditionele downlights van 2 x 18 Watt worden vervangen door een 15-18 Watt downlight in LED. De 13 Watt versie vergelijken we vaak met een 6 Watt LED downlight. LED wordt echter met elke ontwikkeling ook beter en efficienter, het is dus belangrijker om naar het aantal Lumen te kijken. Weet je niet exact hoeveel downlights je nodig hebt in je project? Laat Lightsale een professioneel lichtontwerp voor je maken!

Welke lichtkleur kies ik?

Lichtkleur is een beleving van een ruimte. Kies je voor onze multicolor producten, kun je achteraf altijd de keus maken voor een andere kleur licht. Bij een vaste lichtkleur zal dit niet gaan. Voor downlights in een kantooromgeving wordt vaak gekozen voor 3000K wanneer het wat warmer mag aan doen en 4000K wanneer het wat zakelijker en strakker mag zijn. Uiteraard is het e.e.a. erg afhankelijk van de overige materialen zoals wanden en vloeren. Al deze facetten neemt Lightsale dan ook mee in een onderbouwd advies!

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen