Slimfit LED Multicolor Downlight 18W

Instelbare lichtkleur, diameter 220mm extra plat inclusief LED driver type Pentagon

Door het succes van onze multicolor led panelen hebben we gekeken naar uitbreiding van dit assortiment. Voor onze relaties is het prettig dat ze niet meerdere types in verschillende lichtkleuren op voorraad hoeven te houden, en dat de installateur niet met een verkeerde lichtkleur op het project staat.

Hierdoor is onze Pentagon CCT Multicolor flat downlight ontstaan als uitbreiding op de panelen. Een simpele downlight voor bijvoorbeeld een hal of gang in de kantoor of retail omgeving. Inmiddels is het armatuur ruim voorradig. Daarbij is onze downlight voorzien van een koppelbare aansluiting èn een standaard Eurosnoer met stekker, beide reeds aangesloten! Je kunt op geen enkel project meer met een verkeerd product staan.

De lichtkleur kan door middel van een kleine switch worden veranderd. Kies gemakkelijk tussen 3000, 4000 en 6000K. Deze downlight heeft een CRI waarde boven de 80 zodat het voor veel toepassingen ideaal is. Heb je vragen hoeveel downlights er nodig zijn, of op welke plaatsen ze geïnstalleerd moeten worden? Neem contact op voor vrijblijvend advies.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
35.7