Professionele led panelen voor uw systeemplafond

Led Panelen zijn een ideale, energiezuinige oplossing bij nieuwbouw of renovatie van een kantoor, kantine, kleedruimte of bedrijfsruimte.

Filters
LED PanelenAfmeting systeemplafondLichtkleur

Kleur
Wit
Zwart
3000K
4000K
6000K
Standaard
Prijs
Met een LED Paneel vervangt u bestaande TL verlichting zeer snel en gemakkelijk. De oude TL verlichting kan als hinderlijk worden ervaren, precies hiervoor zijn onze basis LED panelen een prachtige uitkomst. De flickervrije versie is hierbij de meest efficiënte uitvoering, deze armaturen zijn dan ook zeer geschikt voor projectmatige toepassing.

Verschillende LED panelen

Wij zijn producent van 3 verschillende panelen. Onze productie kenmerkt zich door de hoge productie eisen die wij aan de armaturen stellen. Zo zijn er altijd LDT of IES files voorhanden, werken wij middels de laatste normeringen en eisen en kennen wij de regelgeving omtrent UGR waardes.

OEM / White label LED panelen?

Stelt u bepaalde eisen aan een armatuur, of bent u van plan zelf een armatuur te laten ontwikkelen? Laat Lightsale u hierbij helpen. We brengen zorgvuldig in kaart wat voor u de USP zijn, zodat u over een product beschikt dat zowel kostentechnisch, als lichttechnisch aan uw verwachtingen voldoet. Wij verzorgen voor verschillende partijen binnen en buiten Nederland de productie van hun "eigen" LED panelen. Neem voor meer informatie contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Jaarlijks produceren wij tussen de 15.000 en 20.000 panelen.

Welke standaard LED panelen zijn voorradig?

Standaard hebben wij de volgende panelen altijd voorradig;
De Basis LED Panelen in 595x595mm
De Multicolor LED Panelen in 595x595mm en 1195x295mm
De FONDA Stripe LED Panelen in 595x595 en 1195x295mm
9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
95 Beoordelingen
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. Resul...
Paul
helemaal TOP ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
bart van den bosch
Bekijk alle beoordelingen