LED Paneel 595x595 Budget

LED Paneel 40W 3450 Lumen Inbouw / Inleg paneel inclusief driver in 3000 en 4000K

Budget inbouw led paneel geschikt voor gebruik in systeem plafonds
Geschikt voor gebruik in systeem plafonds, of met een pendel set te gebruiken als hanglamp. Het paneel wordt geleverd inclusief led driver, direct aansluiten op 230V! De warm witte lichtkleur is prettig om te ervaren. Zoek je een voordelig led paneel, waarmee je snel op energie kunt besparen, dan is dit paneel de juiste keus. De randkleur van het armatuur is wit gepoedercoat.

Standaard inclusief snoer! Het is niet toegestaan boven het systeemplafond te werken met wago's of kroonstenen, daarom zijn onze panelen reeds voorzien van een netsnoer. Dit netsnoer heeft een lengte van 150cm.

Hoe zit het met de levensduur van dit led paneel? Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van een product dient men er altijd rekening mee te houden dat de verwachting enorm hoog wordt gelegd door verschillende verkopende partijen. Hierdoor wordt het als vervelend ervaren dat de eerste euvels na een aantal jaren gebruik ontstaan. Terwijl dit geen vreemde termijn is wanneer we het over budget gerelateerde verlichting hebben. Waar we voorheen meer dan 60 euro per TL armatuur uitgaven, (of zelf meer dan 100 euro voor een luxer armatuur) en nu prijzen van 20 tot 40 euro op internet tegenkomen voor "budget led panelen", kun je redelijkerwijs inschatten dat hier ook een kortere levensduur bij kan worden verwacht. Een armatuur uit een segment hoger zal dan ook altijd efficiënter zijn, de garantieperiode zal langer zijn, maar de prijs zal ook echt wel aanzienlijk hoger liggen. Veel hangt samen met het gebruikte materiaal, het aantal schakelmomenten, de gebruiksduur per dag, het warmteklimaat in het pand en de hoeveelheid zonlicht dat binnentreed.

Is een paneel de juiste keus? Dit is per locatie, of per project verschillend te beoordelen. Wanneer men de verwachting van een budget paneel kan bijstellen, kun je een eerlijke keuze maken. In situaties als key-turn opleveren, magazijnen of ruimtes waar het licht weinig aan staat is dit een prima oplossing. Wij informeren u er graag over, ook wanneer u een lichtplan nodig heeft! Precies voor deze inschatting is onze lichtontwerper de juiste aanvulling.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
24.14