Magazijn of bedrijfsruimte voorzien van LED verlichting

Conform de Europese normering (NEN-EN 12464-1) dient er voldoende licht te zijn op locaties waar producten worden opgeslagen. Dit zijn gemiddelde lichtniveaus van 100 tot 150 lux. Echter wanneer we kijken naar onze menselijke capaciteiten zou het vele malen beter zijn om dit te verhogen. Hierdoor hoeven onze ogen minder inspanning te verrichten en worden we minder moe. Vaak zien we in magazijnen dat er labels op grote hoogte afgelezen moeten worden en de verlichting hier ontoereikend voor is.

Vervang uw lijnverlichting voor led

Retrofit LED Lijnverlichting

Betaalbaar retrofit lijn armatuur voor Philips, Veko en Trilux, Norton, vervang de oude TL verlichting gemakkelijk voor led verlichting EIA

LED verlichting Lichtlijn voor professionele loods of bedrijfshal

LED Lijnverlichting Systeem

Led verlichting Lichtlijn systeem koppelbaar en snel te installeren met pendelsets, betaalbaar alternatief voor VEKO, Norton, Trilux

Spat- en Waterdichte LED armaturen 60, 120 en 150cm

Waterdichte Armaturen

Je magazijn, berging of parkeerruimte weer volop in het licht met onze waterdichte LED armaturen

Gependelde armaturen geschikt voor in je bedrijfshal of magazijn

Pendel en Klokarmaturen

Met onze pendelarmaturen een magazijn of bedrijfsruimte mooi en gelijkmatig verlichten.

LED TL verlichting voor bestaande verlichtingsarmaturen

LEDTubes TL buizen

TL buizen gemakkelijk vervangen voor LEDTubes kan met onze 1 op 1 uitwisselbare LED met meegeleverde dummy starter! Geen aanpassingen meer nodig

Om je magazijn in een werkbare locatie te veranderen zijn er een aantal spelregels die van enorm belang zijn. Opslagruimtes, loodsen en bedrijfsruimtes op de juiste manier verlichten met LED; wij zijn je partner!

Als we uitsluitend kijken naar de NEN normering gaat het vaak om het lichtniveau op een horizontaal referentievlak; bijvoorbeeld de looppaden tussen de stellingen. Maar is dit van belang wanneer we juist willen zien wat er in de stellingen opgeslagen staat? Verticale vlakken zijn hierbij net zo belangrijk en moeten een minimaal contrast hebben. Voor dit soort toepassingen hebben wij verschillende oplossingen binnen ons assortiment. Dit rekenen wij u ook erg graag voor met behulp van een professionele lichtberekening.

In deze lichtberekening houden wij naast de verticale vlakken ook rekening met de gelijkmatigheid van het licht; zodat uw ogen niet steeds opnieuw hoeven aan te passen. Dit voorkomt veel gehoorde klachten als hoofdpijn. Daarbij is ook de CRI of kleurweergave van de toegepaste armaturen van belang, door de vaak minimale toetreding van daglicht in een magazijn kunnen we met de juiste led verlichting in uw magazijn zorgen voor een optimaal resultaat.

Slimme magazijnverlichting

Tegenwoordig is slimme verlichting niet meer weg te denken op het gebied van energie neutrale magazijnruimtes of bedrijfshallen. Waar niemand aan het werk is, kan verlichting worden gedimd of uitgeschakeld. Door met slimme technieken en hoogwaardige sensoren te werken bent u ten alle tijden bedrijfszeker. Onze Casambi sensoren kunnen daarbij ook uitgevoerd worden met daglicht techniek. Hoe hoger het lichtniveau van buiten, hoe lager het energieverbruik; er is immers minder kunstlicht nodig in uw magazijn. Door meerdere sensoren in een bedrijfsruimte toe te passen kunnen we zelfs per gangpad inregelen wat het optimale lichtniveau is.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen