Bandraster armatuur LED Reflector Luxe 1195x95mm

Luxe bandraster verlichting voor systeemplafond voorzien van hoogglans reflector inlegarmatuur

LED Bandraster Inlegarmatuur

lage verblinding UGR LED

Veel plafonds op de Nederlandse markt zijn voorzien van een bandraster systeemplafond. Hiervoor zijn tot op heden nog geen goede LED alternatieven geproduceerd; door de afwijkende afmetingen worden lumen / Watt verhoudingen ongunstig. Met ons bandraster inlegarmatuur type Fonda weet u zeker dat u een product inkoopt dat binnen de EU geproduceerd wordt, en dat een zeer hoog rendement van meer dan 120 lumen per Watt verzorgd.

De Fonda is een luxe versie van een standaard inlegarmatuur. Deze armaturen zijn voorzien van een parabolische hoogglans reflector, waardoor inkijk en verblinding tot het minimale wordt beperkt. De armaturen reeks is leverbaar in 60x60 en 120x30 versies, en in 3000K en 4000K kleurtemperatuur. Tevens is de Fonda voorzien van een koppelbare ingang én uitgang zodat doorkoppelen met T-Stukken niet langer nodig is.

Hoge lichtkwaliteit. De CRI waarde van deze armaturen is 83 en de te verwachten levensduur 54.000 uur conform de testen. Hiermee haal je een prachtig product in je kantoor, optioneel kunnen wij de led panelen ook voorzien van onder andere dimbare drivers, afwijkende kleuren en opties naar waar je op zoek bent. Vraag hier naar bij onze service desk.

Bandraster plafond LED

Het type Fonda AIR kan tevens voorzien worden van een gecombineerde luchtsleuf. Hierdoor kun je het armatuur toepassen wanneer afzuiging en/of ventilatie in het project via het armatuur dient te lopen. Heb je een afwijkende maatvoering nodig? Ook dat is mogelijk, informeer naar onze mogelijkheden!

9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews