12 Volt LED Tuinverlichting met prikkabelsysteem plug & play

Tuinverlichting prikkabel systeem op 12 volt speciaal ontwikkeld voor in jouw tuin. Leg 1 ringleiding in je tuin en sluit alle lampen aan.

Filters
UitvoeringReset filters
Standaard
Prijs

Wij hebben een prachtig systeem waardoor je door de gehele tuin gebruik kan maken van het unieke laagvolt Lightpro 12 volt tuinverlichting systeem. Wij maken graag een berekening en lichtplan voor je op maat, bel voor een vrijblijvende afspraak of meer informatie met onze service desk; 0362600036. Wij leveren deze producten vooral op projectbasis bij de klant, veelal via de installateur of de hovenier die bij ons gunstig inkoopt.

LED Tuinverlichting 12 volt plaatsen
Het installeren van grondspots, prikspots of wandverlichting gaat erg gemakkelijk! Kijk bij de armaturen voor de aansluithandleiding. De basis van ons systeem is de 12 volt transformator. Deze transformator heeft een ingebouwde schemerschakelaar en tijdklok. Het opgetelde wattage van de armaturen mag nooit meer zijn dan het vermogen van de transformator die je kiest. De kabel die op deze transformator aangesloten kan worden, is de 12V prikkabel die je in verschillende lengtes kan bestellen. Op elke gewenste plek in je tuin waar de 12 volt prikkabel ligt, kan je een female connector aanbrengen. Doordat de connector reeds is voorzien van een waterdichte pakking, is je aansluiting direct waterdicht en kan je op iedere plek in je tuin de verlichting plaatsen.

Tuinverlichting 12 volt 12 volt is een veilige spanning, wij houden niet van storingen of kortsluiting, daarom is 12 volt juist zo geschikt voor in jouw tuin. De led grond inbouwspots in combinatie met de led prikspots geven een mooi warm wit licht op elke plek in de tuin. LED Tuinverlichting gaat lang mee, is energiezuinig en wordt niet te warm. Je zorgt voor 1 aansluitpunt met 230 volt, waar je gemakkelijk de transformator kan ophangen. Aan deze transformator sluit je de prikkabel aan, makkelijker kan haast niet!

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen