Led Wandstralers en bouwlampen voor buiten

Led wandstralers worden gebruikt als floodlights voor terrein of pand, voor de beveiliging van je woning of overheaddeur. Zelfs met bewegingssensor.

Filters
Uitvoering


Met of zonder sensor

Reset filters
Standaard
Prijs

Led Stralers voor buiten gebruik zijn ideaal om met een klein afgenomen vermogen, toch een hele hoge lichtopbrengst te realiseren. De armaturen zijn voorzien van de benodigde keurmerken en kunnen optioneel zelfs ook met bewegingssensor worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er verschillende lichtkleuren beschikbaar.

Led Stralers vergelijken? De led stralers die je veel op het internet tegenkomt zijn allemaal in de traditionele grijze aluminium kleur, wij hebben iets verder gezocht en kunnen je deze mooi afgewerkte zwart gecoate armaturen aanbieden, de armaturen zijn voorzien van een kort stukje snoer, het is de bedoeling dat je in de buurt van het armatuur de aansluiting verzorgd. Vaak wordt dit gedaan door middel van een lasdoos.

Led Wandstraler montage? Gebruikelijk is het om bij ieder armatuur een waterdichte kabeldoos te plaatsen, van elke kabeldoos kan je gemakkelijk doorvoeren naar de volgende via het bekende pijp / kabel opbouw systeem. Veelal plaatst men dan in 1 kabeldoos een extra kabel met dag / nacht of schemerschakelaar, zodat de led wandstralers altijd branden zodra het donker wordt.

Lichtopbrengst van Led straler? Het is lastig de traditionele bouwlampen qua lichtopbrengst te vergelijken, een stelregel is ongeveer 7 tot 9 lumen per watt, zo zou een 250W Halogeen bouwlamp ongeveer 1750 / 2200 lumen geven in de meest ideale omstandigheden. Veroudering en vervuiling van het armatuur en de lichtbron spelen hier ook zeker een rol in. Wens je meer informatie over de led stralers of het verlichten van je terrein of tuin? Neem dan contact met ons op voor advies!

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen