Waterdicht LED opbouwarmatuur 120cm

Opaal polycarbonaat diffusor zonder klemmen hoogwaardig LED industrieel armatuur

Waterdicht Led-armatuur in 38 Watt in lichtkleur 4000K. Onder meer geschikt voor bedrijfshallen, werkplaatsen, garages, schuren, stallen en dergelijke. Kijk ook naar het kleinere type van 0,6m!

Gemakkelijke montage!
De kap hoeft niet langer gedemonteerd te worden voor de montage! Doordat je het luikje aan de achterzijde open maakt, kun je gemakkelijk de bekabeling inbrengen, tevens is er een 2e luik aanwezig, reeds voorbedraad! Dit betekend dat je het armatuur gemakkelijk kunt doorvoeren naar het volgende armatuur. Als aangename bijkomstigheid geniet je van een prettige lichtopbrengst, met directe opstart en geen knipperende TL-lampen.

Waterdichte Led Armaturen goedkoop?

Deze Led armaturen zijn een uitstekend en betaalbaar alternatief voor de huidige waterdichte TL-armaturen. Zeer gemakkelijk te monteren door de aansluitluiken aan de bovenkant en bovendien vele malen energiezuiniger! (Je gaat met dit armatuur van 2 x 36W naar 1 x 38W)

Duurzaam en energiezuinig armatuur

Volledig ontwikkeld als Led-armatuur in de maatvoeringen van de conventionele TL-bakken. Dit armatuur maakt niet langer gebruik van Led-buizen, maar is uitgevoerd met een volledig geïntegreerde Led module. Voorzien van hoogwaardige en energiezuinige SMD-leds en driver, in een slagvaste behuizing en voorzien van opalen afscherming met IK10 waarde!

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
59.9