Opbouwspots en verlichting voor in je woning, kantoor of winkel

LED opbouwspots voor montage direct aan het plafond. Degelijke kwaliteit en luxe vormgeving, en makkelijke installatie.

Filters
Vorm

Merk
Kleur
Wit
Zwart
Koper
Goud
Reset filters
Standaard
Prijs

Opbouwspots in led? Wanneer je geen ruimte hebt voor inbouwverlichting, of de armaturen mogen juist best gezien worden, kom je snel terecht bij onze minimalistische plafond opbouw armaturen. Een uitgebreide selectie producten van bewezen kwaliteit en duurzaamheid. Opbouwarmaturen worden vaak als eye catcher in een ruimte gebruikt, maar ook hebben we een selectie klein budget lampen om bijvoorbeeld in het toilet te gebruiken. Veel gebruikt in woonkamers is onze serie opbouwverlichting van Nelux.

Opbouwspots en dimmen

Bij vrijwel ieder product vind je aan de rechterkant het tabel met alle specificaties. Ook staat hierin omschreven of de spot dimbaar is of niet. In veel gevallen ligt dit aan het type lamp of lichtbron dat je gebruikt in het armatuur. Veel spots voor thuis zijn vaak standaard al dimbaar, maar soms komt het voor dat je los van het armatuur een lichtbron nodig hebt. Kies dan een dimbare lichtbron in bijvoorbeeld GU10 of AR111 en je spot is prachtig te dimmen!

Strakke vormgeving

LEDToppers werkt veel samen met installateurs en interieurontwerpers. Hierdoor presenteren we dan ook altijd fraaie oplossingen met een strakke, moderne vormgeving. Vaak is een spot in het wit of zwart te krijgen zodat hij in vrijwel ieder interieur ook goed toe te passen is. Een opbouwspot in enkele of duo uitvoering, niets is ons vreemd.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen