Casambi Schakelaar - Dimmer dubbelvoudig wit

Kinetische dubbele schakelaar/dimmer voor het bedienen van je Casambi ontvangers. Zonder stroom of batterijen je verlichting bedienen.

Met de X-Press C schakelaar van het merk EnOcean plaats je op elke plek een schakelaar of dimmer. In de Casambi App bepaal je welke functionaliteit deze schakelaar krijgt, dit programmeer je vervolgens via de NFC chip van je telefoon of tablet. De X-Press Casambi schakelaar kan meerdere scenes, groepen of lampen aansturen.

Het binnenwerk van de unit past in veel standaard schakelaar series, zodat je desgewenst de bestaande serie kunt laten zitten. De afmeting van het binnenwerk is 55x55 en de buitenmaat van het frame is 81x81mm. De schakelaar kan met de meegeleverde dubbelzijdige tape worden bevestigd, of met schroefjes.

Casambi schakelaar zonder stroom? Door het indrukken van de schakelaar / dimmer wek je energie op. Wanneer ergens energie ingestopt wordt (bijvoorbeeld indrukken) zet deze unit dit om in spanning om de juiste scene in te schakelen. Een uniek concept van kinetische energie. Het leuke is dat er dus nooit lege batterijen zullen zijn.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
90.15