Plafond Inbouw Bewegingssensor met stekerbare kabels in-uit

PIR PLF Bewegingsschakelaar compleet IP40 Infrarood met stekerbare installatie stekkers

Een kleine inbouw bewegingssensor voorzien van klemveren. Deze bewegingsmelder heeft een IPwaarde van 20, en een diameter van 80mm, hierdoor vrijwel onopvallend te plaatsen in je plafond. Je kunt het licht laten branden van 5 seconden tot 6 minuten en je kunt de luxwaarde instellen. Dit betekend dat de sensor overdag bijvoorbeeld niet hoeft in te schakelen, alleen zodra het begint te schemeren. Deze bewegingssensor is een PIR uitvoering, (Passief Infra Rood) dit noemt men 'passief' omdat de bewegingssensor alleen maar signalen ontvangt en niet signalen uitzendt zoals ultrasonore detectoren en radar. Bij passief infrarood detectie is de persoon de zender en de PIR de ontvanger.

Passief infrarood detectoren zijn eenvoudig te installeren maar vragen wel enig projecteringsinzicht. Denk aan de minimale en maximale installatiehoogte. Het stroomverbruik ligt laag en er is geen limiet voor het aantal toe te passen detectoren in één ruimte . Rammelen, bewegen en trillen hebben geen effect, omdat het infrarood beeld in de ruimte niet wordt gewijzigd.

Deze sensor wordt compleet met gemakkelijke stekerbare aansluiting (male / female) geleverd om het product binnen je installatie zo door te koppelen.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
114.95