Wandinbouw verlichting Brickinthewall Small

Indirecte LED verlichting vanuit de wand in CALCYT gips uitgevoerd voor een uniek lichteffect

Ontdek de charme van minimalisme en efficiëntie met onze "Small" wandlamp van Brick in the Wall. Deze lamp is het toonbeeld van elegantie en verfijning, ontworpen om naadloos op te gaan in uw ruimte. De "Small" is de verfijnde nakomeling van de 17 jaar geleden gecreëerde ‘originele’ Normall-reeks, en brengt een erfenis van innovatie en stijl met zich mee.

Met zijn eenvoudige en zuivere lijnen, gecombineerd met geavanceerde en energiezuinige LED-units, biedt deze lamp een tijdloos en minimalistisch design dat nooit uit de mode raakt. Of u nu een subtiele uplight of een sfeervolle downlight nodig heeft, de "Small" is geoptimaliseerd voor een aangenamere indirecte lichtervaring dankzij de gebogen achterkant.

Maar waarom zou u zich beperken tot één? Plaats twee "Small" lampen naast elkaar voor een gedurfd en creatief lichtconcept dat uw ruimte transformeert. En met de CALCYT®-gipsarmaturen, die dezelfde thermische uitzettingskenmerken hebben als gewoon pleisterwerk, kunt u erop vertrouwen dat uw lamp op lange termijn mooi en scheurvrij blijft.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
349.69