Led Banaanspot Downlight Pro Small 1100

1100 Lumen downlight, kantelbaar en draaibaar voor in je winkel. Philips Fortimo SLM

Professionele kantelbare en inschuifbare downlight ofwel banaanspot. Deze inbouw verlichting wordt veel toegepast in kledingwinkels of andere retail omgevingen zoals de slagerij of bakker. De lichtopbrengst van deze led kun je vergelijken met een CDM-T straler van 20 tot 35 Watt. De bodykleur is wit of zwart. Standaard worden de spots geleverd met een garantie termijn van 5 jaar op de systeemonderdelen.

Je bespaart niet alleen op je energiekosten, maar ook op het draaien van de airco. Door de laatste technologie worden de led's minder warm en gaan veel langer mee. Dit armatuur is geschikt voor inbouw in bijvoorbeeld gips of systeemplafonds. De modules die je in deze led banaanspot terug vindt zijn van Philips, de laatste generatie.

Slagerij, bakkerij of specialistische toepassing verlichten?Hiervoor kun je deze downlight uitbreiden met specialistische led modules. Denk je aan de Philips Fresh Food, of Premium Red; allemaal modules om bepaalde tinten in het kleurenspectrum te vergroten. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact met ons op!

Wij werken met de adviesprijzen van de fabrikant, voor je winkel maken we dan ook graag een projectofferte op maat.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
131.89