Base LED inbouw downlight Ø95mm 3000K 7 Watt

LED inbouw downlight 820 Lumen Wit IP23

Welkom bij de Base LED inbouw downlight Ø95mm 3000K, uw ideale keuze voor hoogwaardige verlichting! U zult versteld staan van de veelzijdigheid en de uitstekende prestaties die deze inbouw downlight biedt. Of u nu een moderne en strakke uitstraling zoekt voor uw interieur, of een efficiënte verlichtingsoplossing voor uw kantoorruimte, deze downlight staat voor u klaar!

De installatie van de Base LED inbouw downlight is zeer eenvoudig. Met het handige ontwerp past hij naadloos in elk plafond, waardoor u in een mum van tijd kunt genieten van deze fraaie verlichting. De ingebouwde LED-technologie zorgt voor een lange levensduur van tenminste 36.000 brand uren en bespaart u aanzienlijk op energiekosten.

Met een warme kleurtemperatuur van 3000K creëert de Base LED inbouw downlight een gezellige en aangename sfeer in elke ruimte. Of u nu ontspant in de woonkamer, werkt in uw thuiskantoor, of geniet van een maaltijd in de eetkamer, deze downlight zorgt voor het perfecte licht om de juiste ambiance te creëren.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
25.41