EVO LED 1x Small 230V White en Black

Super strakke EVO inbouwspot in enkelvoudige uitvoering inclusief dimbare LED in wit of zwart

Bent je op zoek naar een echte mooie witte of zwarte inbouwspot? Kies je dan voor deze uitvoering van Nelux, een prachtig vormgegeven inbouwspot die geheel compleet wordt geleverd. Je kunt de meegeleverde driver direct via het TRIAC systeem in de 230V dimmen. Wil je liever via DALI dimmen, informeer dan even naar de mogelijkheden.

Zuiver wit of zwart in een strak plafond. Deze spots vallen bijna weg in uw plafond zo ontzettend fraai zijn ze afgewerkt. Uw plafond wordt een eenheid met behulp van deze mooie lampen. In ieder mooi interieur, in de keuken, de slaapkamer of de woonkamer is deze spot perfect te gebruiken.

Minimale verblinding.Het rustige effect van deze LED inbouwspots komt doordat de lamp iets verborgen ligt in de houder. Hierdoor is directe inkijk vrijwel onmogelijk, en geeft de spot een uitermate rustige uitstraling.

Sfeervol en zacht licht. Wanneer je de lamp in het winkelmandje toevoegt, zie je daar de verschillende passende armaturen. En bevalt de spot toch niet? je hebt een retourrecht van 14 dagen.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
114.5