Lichtontwerp woning door Michiel de Zeeuw

4 jan 2020
Michiel: “Wanneer je besluit je interieur aan te passen, is het prettig onafhankelijk advies te krijgen van een professional die met jou meedenkt. Wat zijn jouw wensen? Welke stijl vind je mooi? Samen kunnen we het ontwerp naar een hoger niveau tillen en jouw ideale interieur waarmaken.” Lightsale helpt met het creëren van de juiste sfeer en produceert zelfs een prachtig luxe hanglamp naar het ontwerp van Michiel.

Sinds de oprichting in 2008 is Michiel de Zeeuw vaste partner van Lightsale. Luxe residentiële woningen en prachtige kantoorruimtes- of bedrijfsruimtes voorzien we samen van het juiste lichtadvies & professionele montage. Zo ook dit project in Utrecht waar we gebruik hebben gemaakt van de luxe trimless inbouwspots, en de door Michiel ontworpen maatwerk hanglamp. Samen met Michiel de Zeeuw maken we lichtplannen en lichtontwerpen op maat.

Bent u interieurontwerper en zoekt u ook een lichtpartner?

Beschikt u over een eigen interieurbureau of bent u interieurarchitect? Wij gaan graag voor u aan de slag om samen tot het juiste eindresultaat te komen. Lightsale heeft diverse agentschappen en is een onafhankelijk lichtspecialist.
Met dank aan Michiel de Zeeuw Interieurarchitectuur voor het vertrouwen en de prachtige foto's.