prikkabel systeem tuin lampen led

12 Volt tuinverlichting systeem prikkabel

Het gepatenteerde verbindingssysteem van Lightpro is de kern van ons 12V systeem. De snelle manier van aansluiten zorgt ervoor dat u op korte termijn kunt genieten van de ideale sfeer in uw tuin. Kies bijpassende wandlampen, prikspots of inbouw grondspots en creëer de ambiance met onze mooie serie 12 volt tuinverlichting.

lightpro 12volt tuinverlichting systeem

Een lichtplan met het 12v tuinverlichting systeem

Voordat u uw tuinverlichting gaat plaatsen is het goed een lichtplan te maken. Denk aan verschillende lichtlagen om diepte en sfeer te laten ontstaan. Bij het maken van een lichtplan voor uw tuin voldoet een schets prima zodat u een beeld heeft van de benodigde materialen. Vergeet zeker niet de wandlampen, door het verlichten van verticale vlakken creëert u een luxe uitstraling en het is ook nog eens rustig voor onze ogen!

Wilt u liever dat wij uw lichtplan ontwerpen?
Dat is mogelijk, kijk hier voor meer informatie.

Uw 12V tuinverlichting installeren

Het installeren van het 12 volt systeem is erg gemakkelijk. Dit is een innovatief 12 volt verlichtingsconcept voor professionals. Onze 12 volt buitenverlichting is veilig, snel en eenvoudig aan te leggen. In een handomdraai sluit u de lampen met de female connector aan op de kabel. Onze award-winning female connector bestaat namelijk uit één geheel. Hierdoor kunt u tijdens het aanleggen nooit een onderdeel kwijtraken! Bekijk de video voor uitleg met betrekking tot het plaatsen van de verlichting.

De armaturen en het systeem kan worden aangekocht via de hovenier of de installateur. Wanneer u zelf aan de gang gaat kunt u natuurlijk ook in onze shop terecht. Voor grotere afnames en installaties is het altijd interessant om de inkoop via één van onze hoveniers of installateurs te laten verlopen.

Dimbare tuinverlichting op 12V

Heel gaaf is dat we met het Lightpro Baselight systeem steeds meer armaturen onafhankelijk dimbaar hebben. Zo kunt u met een kleine drukknop op het armatuur de verlichting in 6 of 7 standen steeds verder terug dimmen. De laatst gekozen stand wordt onthouden bij het inschakelen de volgende keer. Zo kan het zijn dat u in de winter een iets hogere lichtopbrengst wilt dan in de zomer, vanaf nu kan dat!


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
LEDToppers uit ons assortiment!