akoustische verlichting kantoor

Akoestische verlichting

In een open kantoor, waar veelal de systeemplafonds zijn verwijderd om een industriële look te creëren, is er niets hinderlijker dan geluiden te horen die bijzaak zijn zoals echo's. Of gesprekken op te vangen die niet bedoeld zijn om op te vangen. Bij open kantoren kan het hierdoor een idee zijn om met akoestische verlichting te gaan werken. Wij hebben aantal modellen beschikbaar die op maat gemaakt worden en bijdragen aan een beter comfort en akoestische eigenschappen van uw ruimte.

led verlichting akoestisch

Welke oplossingen voor echo bij industrieel plafond?

Idealiter ontstaan er in uw kantooromgeving geen bijgeluiden. Echter wanneer we kijken naar de meest recente ontwikkeling van kantoortuinen of industriele kantoren zien we dat veel beton of staal ervoor zorgt dat gesprekken en geluiden ver gedragen worden. Door de verlichting te combineren met akoestische materialen beperken we deze geluiden en overlegt u weer in privacy. Daarnaast is het ook nog eens veel prettiger voor uw gehoor en dus uw focus op het gesprek.

Akoestiek en verlichting gaan perfect samen. Ze vullen elkaar aan en maken samen iedere ruimte compleet. Onze collectie akoestische verlichting bevat armaturen die geluid dempen doordat ze bijvoorbeeld zijn voorzien van een bepaald type stof, natuurlijk mos, Ecophon(tm) of de vorm. A-merken zoals Intralighting en NELUX zorgen ervoor dat u direct het verschil zult ervaren!

Gefocust en prettig werken kunt u in een ruimte die optimaal verlicht is én waarbij er over de akoestiek is nagedacht. Onze collectie akoestische verlichting helpt u om het geluid en de verlichting in de ruimte te verbeteren. Zo weet u zeker dat uw personeel optimaal presteert.

Intra Lighting Akoestische LED verlichting
LEDToppers uit ons assortiment!