Eenvoudig besparen op uw etalageverlichting met LED

Wilt u energie besparen door led verlichting in uw etalage te gebruiken? Ontdek in dit artikel hoe u op eenvoudige wijze etalage verlichting kunt installeren om direct kosten te besparen. In dit artikel worden de volgende zaken besproken:

verlichten van een etalage

Wanneer we spreken over de lichtsterkte van led verlichting wordt dit uitgedrukt in lumen. Om uit te rekenen hoe efficiënt een bepaalde led lamp is komt ook het wattage om de hoek kijken. Door de twee te combineren kunt u een vergelijking maken met conventionele verlichting als tl buizen, halogeen en spaar- of gloeilampen. Hoe meer lumen per watt uw verlichting produceert, hoe efficiënter de led verlichting van uw etalage is.

Formule: efficiëntie = lumen / wattage

Heeft u op dit moment al verlichting in uw etalage hangen? Dan kunt u aan de hand van de verwachte levensduur berekenen of het winstgevend is om direct op led verlichting over te stappen of dat u er beter mee kunt wachten. Eventueel kan Lightsale over dit vraagstuk meedenken om tot de juiste beslissing te komen.

Levensduur LED verlichting in de etalage

Naast het besparen van energie en meer mogelijkheden qua lichtkleur en lichtsterkte blinkt led verlichting ook uit door de lange levensduur. De levensduur van led verlichting wordt vaak niet meegenomen in het maken van een realistische afweging. Zo gaat led verlichting tot tienduizenden uren mee en halogeen gemiddeld slechts tweeduizend uur.

Houd er rekening mee dat warmte eenvoudig is af te voeren en maak gebruik van de juiste armaturen. Om de levensduur van uw led verlichting te verhogen kunt u voor de installatie het best een elektricien of specialist inschakelen.

De installatie in uw etalage

Het installeren van led verlichting in uw etalage vraagt om een verlichtingsplan en professionele installatie. Wanneer u dit door een specialist laat doen bereikt u de volgende voordelen:

Lightsale weet dat wanneer u overstapt op led verlichting er zowel op uw energierekening als verlichtingskosten wordt bespaard. Lightsale geeft u hier graag passend advies over. Wilt u zich vrijblijvend laten adviseren? Meer informatie?