verlichting plafond randloos

Trimless Inbouwspots in GU10 of AR111 Wit en Zwart

Inbouwverlichting in uw plafond is een echte sfeermaker, vooral de trimless of frameless variant wint de laatste jaren enorm aan populariteit. De armaturen zijn voorzien van een frame, dat u in eerste instantie kunt plaatsen. Dit frame vormt de basis van de inbouwspot en kunt u geheel laten wegwerken door de stukadoor. Doordat het hier uitsluitend een frame bevat, blijft de rest van het armatuur mooi netjes en intact. De trimless EVO uitvoering van Multidir zijn bovendien voorzien van een instelbare achterzijde. Hierdoor kunt u verschillende lichtbronnen toepassen en is de hoogte niet langer van belang, zelfs de Philips HUE led lampen kunt u in deze trimless verlichting gebruiken!

instelbaar trimless inbouwspot

Trimless spots in hoogte verstelbaar?

De trimless inbouwspots importeren wij reeds enkele jaren, na een lange zoektocht naar de perfecte kleur wit, het installatie gemak, en de betrouwbaarheid van verschillende leveranciers zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij het merk Leds-C4. Wij van Lightsale staan voor de volle 100% achter deze spots, en ook onze klanten waaronder installateurs, stylisten en architecten werken vol enthousiasme met onze inbouwspots.Doordat de vraag naar het uitvoeren met led steeds groter werd, zijn we afgestapt van de traditionele modellen, en hebben we de multifunctionele EVO uitvoering op de markt gebracht. Deze EVO heeft een verstelbare hoogte, zodat zowel 230V, 36V en 12V tot de mogelijkheden behoren! Wilt u hiervan een proefopstelling zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom!

Verschil met andere fabrikanten?

Het grote verschil zit hem in de wijze van monteren. Waar andere fabrikanten veel werken met boutjes, moertjes en andere oplossingen staat de Multidir bekend om haar zeer ontwikkelde montagewijze. De spots zijn voorzien van kleine veren, die ervoor zorgen dat wanneer u de spot in de mounting kit "klikt", de veren de spot op zijn plaats houden. Wilt u het binnenwerk achteraf verwijderen? Dan duwt u vanuit de binnenzijde de veren weer in, en komt het hele setje weer los uit de mounting kit. Ook ideaal wanneer er bijvoorbeeld onverhoopt een transformator in de toekomst defect raakt.

Hoeveel trimless spots in het plafond?

Dit is een vraag die we veel krijgen, echter is er geen vuistregel... Iedere situatie is anders, elk woonhuis is anders, of heeft een andere vorm of hoogte. Allemaal van belang bij de uiteindelijke beslissing of bij het uiteindelijke advies voor het aantal inbouwspots. Wanneer u contact met ons opneemt, helpen wij graag bij het intekenen van de spots, op welke plek, welk aantal etc. Het enige dat wij van u vragen is een tekening met maatvoeringen.

Vraag nu uw projectofferte op, voor de beste prijs!

Wij leveren onze verlichting voornamelijk aan installateurs en stylisten. Deze hebben bij ons een eigen inkoopprijs. Voor eindklanten hanteren we uiteraard ook een leuke projectkorting wanneer u uw hele woning trimless gaat uitvoeren. Kijk snel naar de verschillende modellen, en laat ons uw wensen weten.