led lijn verlichting magazijn

Professionele lichtlijn in uw magazijn

Door de verlichting in uw magazijn weer op orde te hebben, wordt de kans op fouten kleiner, en voelt uw personeel zich prettiger. Het is alom bewezen dat een goede lichtkwaliteit met een bijbehorend lichtniveau bijdraagt aan het functioneren van de mens. Zonder het bioritme te beïnvloeden moeten we ervoor zorgen dat de gebruikers een minimale inspanning met de ogen hoeven te doen.

LED verlichting tussen de stellingen?

LED lichtlijn tussen stelling

✔️ Betrouwbare LED lijnverlichting ✔️ Professionele lichtberekeningen ✔️ Hoogwaardige kwaliteit! Uiteraard is een goed lichtniveau tussen de magazijnstellingen een belangrijk punt, echter vergeten we vaak dat de goederen ín de stelling ook goed verlicht moeten zijn. Door beide op de juiste manier en uniform te verlichten hoeft het oog minder vaak te "werken". (schakelen tussen donkere en lichte vlakken) Hierdoor hebben uw werknemers beduidend minder kans op hoofdpijn.

Advies voor lichtlijnen in uw magazijn

Neem contact op met één van onze adviseurs, dan begeleiden we u naar een zorgeloos magazijn. Daarbij denken wij met u mee, zoals het werken met professionele materialen waardoor u voldoet aan de normen voor de Energie Investering Aftrek vanuit het rijk. Onze lichtberekeningen voldoen hierbij aan de normering die gesteld zijn door de NSVV. Hierdoor weet u dat u met de calculaties en producten waarmee wij werken weer jarenlang vooruit kunt.

Weg met het knipperende licht!

De opslagruimte of het depot van uw bedrijf kan dus prima met LED worden vervangen of voorzien. De LED armaturen staan garant voor een enorm hoog aantal branduren, zonder dat de LED magazijnverlichting oververhit zal raken, waardoor ze (zoals de oude magazijnlampen) sneller kapot gaan. Binnen de professionele armaturen is de koeling dusdanig aangebracht dat de LED's op de juiste manier worden gekoeld. Dit is essentieel voor de LED. Daarnaast heeft u ook geen last meer van vervelende knipperende verlichting als u de lampen in de bedrijfshal of opslagruimte etc. aan doet. Daarbij heeft onze LED magazijnverlichting ook geen tijd nodig om op te warmen, dus u heeft direct een optimaal verlichte ruimte.

LED lichtlijn Almere

Retrofit Lichtlijnen vervangen?

Voor het vervangen van uw bestaande TL Lichtlijn naar onze Easy fit retrofit oplossing (universele LED module) kunt u ook bij Lightsale terecht. Uitmuntende lumen / watt verhouding van 150LM/W, neutrale lichtkleur van 5000K, en voorzien van een professionele instelbare driver zodat iedere T5 of T8 combinatie gemakkelijk en klant specifiek kan worden benaderd. Is uw bedrijfspand, of uw loods voorzien van een conventionele lichtlijn met TL buizen? Wilt u snel en gemakkelijk overstappen naar energiezuinige LED verlichting? Wacht dan niet langer met informatie aanvragen. U kunt onze retrofit unit gebruiken voor;

Bestaande lichtlijnen vervangen door LED Lichtlijnen

Het ging eerder nog niet zo gemakkelijk als met de Cordona modules. De oude VEKO, Philips, Trilux, Norton of Zumtobel TL bakken klikt u gemakkelijk uit de hangende draagrails. Alle bekabeling en aansluitingen kunt u moeiteloos laten zitten! Onze Cordona module past 1 op 1 in de draagrails van uw lichtlijn. Hij is voorzien van de juiste connector zodat er geen aanpassingen aan uw installatie hoeven te gebeuren. De unit vervangt enkel- en dubbellamps T5 en T8 lichtlijnsystemen.


Please accept functional cookies to view this YouTube video.
LEDToppers uit ons assortiment!