Leds-C4 verlichting bestellen in Nederland

Leds-C4 is een grote, kwalitatieve speler in de verlichtingsbranche, een zeer breed assortiment verlichting; van tafellamp tot design inbouwspot, alles is te verkrijgen. De meest voorkomende producten kunt u gemakkelijk terugvinden in onze webshop, hier staan ze onderverdeeld in de verschillende categorieën. Bent u op zoek naar artikelen die nog niet zijn opgenomen in de shop, neemt u dan even contact met ons op voor de actuele voorraad of levertijd. Bij Leds-C4 zijn zelfs express zendingen mogelijk, binnen 4 werkdagen bij u op het project geleverd! Of heeft u echt haast, dan kunnen we zelfs vliegtransport voor u verzorgen, de volgende werkdag in huis.

Leds-C4 werd in het verleden vaak gezien als grote speler bij het inrichten van hotels, restaurants en accommodaties. Tegenwoordig vervullen zij tevens de wensen van architecten en interieur stylisten, een uitgebreid pakket dat perfect toepasbaar is voor in en om woningen, appartementen en kantoren.

leds-c4 Nederland Dealer

Leds C4; Technisch & Decoratief

Het Spaanse merk Leds-C4 biedt zowel technische als decoratieve verlichting. Met een zeer groot aanbod van armaturen die o.a. zeer geschikt zijn voor de retail, horeca en woonhuizen mag dit merk zich in deze sector een grote speler noemen. Met de budgetvriendelijke producten van Leds-C4 zijn in de gehele wereld al zeer mooie projecten gerealiseerd, een selectie uit deze projecten kunt u hier terugvinden.

De Leds-C4 Catalogi

Wilt u graag met dit assortiment gaan werken? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen u er graag bij. Voor het aanvragen van een catalogus kunt u terecht op onze contactpagina, of belt u even met 0362600036. Uiteraard kunt u ook online de catalogus even doorbladeren. De links vindt u hieronder;

Algemene catalogus 2020
Outdoor catalogus 2020

Prijzen & advies van de expert?

Leds C4 verlichting is te verkrijgen voor de adviesprijzen van de fabrikant. Deze kunt u gemakkelijk terugvinden in de catalogus, wij veranderen niets aan deze prijsstelling. Wanneer u graag wilt werken met dit assortiment als wederverkoper, installateur of stylist dan horen wij graag van u, er zijn talrijke en interessante mogelijkheden. Ledsc4 is niet de goedkoopste partij, maar u weet wel zeker dat de voorraad ruim is, het assortiment uitgebreid en de kwaliteit erg hoog.