Hotel Wandverlichting Decoratief Inbouw of Opbouw

Decoratieve wandverlichting voor in jouw woning, hotel of kantoor. Up / Down verlichting of fraai vormgegeven spots voor aan de wand van onder andere Faro, Leds-c4, TAL en Astro.

Filters
Type


Merk
Kleur
Wit
Zwart
Koper
2700K
Reset filters
Standaard
Prijs

Met goede wandverlichting kun je zowel direct als indirect een prachtig schouwspel creëren. Met Lightsale kunnen we helpen bij het maken van een lichtplan voor woning of kantoor en op verzoek gebruik maken van prachtige wandarmaturen. Vaak kunnen we de wandverlichting als accentverlichting beschouwen en voeren we deze uit in een energiezuinige LED variant. Uiteraard hebben wij ook een deel wandlampen die je als bed / wand verlichting kunt gebruiken, zeer stijlvol vormgegeven.

LED Wand inbouwverlichting?
Wand inbouwverlichting is een zeer functionele vorm van verlichten zoals traptredes die goed zichtbaar blijven. Doordat je laag bij de grond verlichting plaatst, is er een lager vermogen nodig. Led wandinbouwverlichting geeft een zeer luxe uitstraling aan je gang of hal en wordt veel toegepast als hotelverlichting. Ook kun je in de wand prachtige leeslampen plaatsen.

LED Wandinbouw verlichting gips?
Ook in het gips of keramiek hebben we een aantal wandinbouw armaturen. Deze kun je prachtig mee schilderen, of door de stukadoor laten mee stukken in het spachtelwerk. Een mooi resultaat, je ziet alleen nog de indirecte lichtbron, die vaak asymmetrisch is opgesteld.

Wandlampen van keramiek?

Keramieke wandlampen kun je zelfs naadloos integreren in het lichtplan, door de vorm en gebruik te maken van het unieke materiaal keramiek of gips, kun je de wandlampen overschilderen, behangen of mee laten stucen! Zo vormen ze één geheel met je woonkamer en de kleur op de muur die je gebruikt. Wat een gaaf effect!

Lightsale is onze partner bij uitstek voor het maken van een creatief, onderbouwd lichtadvies. Heb je moeite met bepalen welke wandlampen je nodig hebt, hoeveel spots er nodig zijn en welke types goed te gebruiken zijn? Laat Lightsale dan een lichtplan op maat opstellen.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen