Jacco Maris SOLO wandlamp aluminium

LED Wandlamp naar ontwerp van Jacco Maris, Dutch Design voorzien van dimbare LED module in Zwart of Wit

De Solo collectie is vernoemd naar Jacco Maris zijn hond Solo, die helaas overleden is. Een kleine pootafdruk in het armatuur is een subtiel kenmerk voor hem. Elke Solo wordt met de hand gegoten en gepolijst. Unieke stukken design, met een warme natuurlijke uitstraling door de textuur, die zijn voorzien van een aangenaam diffuus licht. Ze hebben daardoor een rustige uitstraling, maar toch een luxe uitstraling. De Solo collectie is verkrijgbaar in gepoedercoat aluminium en brons en kan eventueel zelfs worden afgewerkt met leer.

De Solo is een LED wandlamp die standaard gedimd kan worden met een TRIAC dimmer. Er wordt door het armatuur geen hard "zandloper" effect op de muur geprojecteerd, maar een rustig wandlicht dat omhoog en naar beneden straalt. Let erop dat de wandlamp bijna 2kg weegt, het is één brok hand-bewerkt aluminium, een absolute eye-catcher in jouw woning!

Deze armaturen vallen i.v.m. het maatwerk niet onder de wet "koop-op-afstand", zodoende staat er geen prijs aangegeven. De Solo passen wij vooral toe in onze eigen projecten. Uiteraard kunnen wij je de producten van Jacco Maris gewoon leveren, wij zijn immers dealer in Almere waarbij je terecht kunt met al je vragen.

9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews