Professionele trimless en normale inbouwverlichting

Inbouwspots Trimless of met Rand, zorgen voor een naadloze inbouw in je plafond. Kies voor het strakste resultaat.

Filters
Vorm


Inbouw


Toepassing


Merk
Kleur
Wit
Grijs
Zwart
RVS
Goud
2700K
3000K
Reset filters
Standaard
Prijs
43401det1

Led Inbouwspot Rond Wit

Ronde inbouwspot exclusief dimbare GU10 LED voor 230v in witte kleur voor in verlaagd plafond

Inbouwspots en inbouwverlichting

Inbouwverlichting kennen wij in vele verschillende uitvoeringen. Elke uitvoering heeft voordelen in bepaalde situaties. Weet je niet exact welk type inbouwspot op welke plek te gebruiken, laat ons je hierbij assisteren. Kardanische inbouwspots in 12 volt zijn bijvoorbeeld gemakkelijk verstelbaar om uitlichten nog gemakkelijker te maken. Terwijl je in sommige situaties de spot helemaal niet wilt zien en de spot trimless, rimless of randloos wilt uitvoeren om deze naadloos te integreren in het plafond.

inbouwspot inkoop bestellen

Voor architecten en interieurstilisten hebben wij een uitgebreid assortiment aan trimless inbouwspots, en kardanisch verstelbare inbouwspots. Deze leveren wij op projectbasis op de locatie binnen korte tijd, zodat je snel weer verder kunt met je project. Schrijf je in als klant via onze site, dan heb je als bedrijf na goedkeuring direct inzicht in de netto inkoopprijzen. Het inkopen van verlichting was niet eerder zo eenvoudig.

Advies voor welke spots?

Wij zijn zeer ervaren in het geven van professioneel lichtadvies. Er zijn geen vaste regels voor het plaatsen van spots in uw plafond, maar om te voorkomen dat er landingsbanen ontstaan is het goed een licht professional tijdig bij uw project te betrekken. Bij Lightsale kom je eerst vrijblijvend op "Speeddate!" Een informatief, vrijblijvend gesprek waar we samen de plannen voor uw verbouwing eens doorspreken. Nadien kunnen wij de inbouwspots voor u verwerken in een lichtplan. Kijk hier voor meer informatie over het maken van lichtplannen.

Wat is Trimless, Randloos?

Wanneer wij trimless inbouwspots gebruiken, bedoelen we dat de inbouwspots zonder zichtbaar frame of afdekraam worden geplaatst in uw plafond. Je ziet dus uitsluitend de bak / cilinder van het armatuur zelf, en de stukadoor zorgt vervolgens voor een prachtige afwerking. Kijk hier voor trimless info. Lightsale is een merk-onafhankelijke leverancier en adviseur. Wij werken met verschillende merken zoals Leds-C4, Faro, TAL, Astro, ILU, Modular. Heb je vragen over andere types, neem dan contact met ons op.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen