Inbouwverlichting zonder rand

Trimless Inbouwspot inbouwen in het plafond, GU10 of led module.

trimless inbouwverlichting

Een trimless spot wordt ook wel frameless of randloos genoemd. Zelfs rimless hebben we voorbij zien komen. Het komt allemaal op hetzelfde neer; een spot die zonder rand in dezelfde hoogte als het plafond zit. U ziet dus geen vervelende afdekplaatjes, u ziet geen randjes, het enige dat u ziet is het bakje van de spot. Hierdoor lijkt het of het plafond doorloopt en ontstaat precies dat luxueuze effect.

Hoe plaats ik een trimless inbouwspot?

Het best kunt u voordat de stukadoor begint, starten met het zagen van de gaten. U plaatst de meegeleverde trimless inbouwkit in het plafond, deze is vervolgens in hoogte verstelbaar. Door de kit precies een aantal millimeters te laten doorsteken heeft de stukadoor direct een mooie lijst om tegenaan te werken. Als laatste (wanneer de stukadoor klaar is) plaatst u het binnenwerk gemakkelijk in de kit. Deze blijft hangen doordat de veertjes uitklappen.

Hoe snel kunnen jullie leveren / adviseren?

Doorgaans lopen deze projecten uit voorraad door. Mochten wij in Almere geen voorraad meer hebben van de inbouwspots, dan leveren wij alsnog binnen 5 werkdagen op uw project of locatie. Uiteraard kunt u altijd even bellen voor een actuele levertijd. Ons telefoonnummer is 0362600036.

Bij veel van onze projecten met deze verlichtingsarmaturen geven wij ook uitgebreid advies. Denkt u hierbij aan het maken van een lichtplan, lichtontwerp of 3D renders zodat u vooraf precies weet waar de verlichting op de juiste plek geplaatst moet worden. Voor het geven van dit advies maken wij graag een afspraak met u bij ons in de showroom. Een eerste afspraak (speeddate) is altijd vrijblijvend; u kunt er naderhand voor kiezen ons het advies te laten uitwerken in een lichtontwerp.

Trimless inbouwspot met dim to warm?

dubbele trimless spot vierkant

Dim to Warm, Dimtone; het zijn allemaal benamingen van hetzelfde principe. Het nabootsen van het dimgedrag van een gloei- of halogeenlamp. Wanneer een gloeilamp wordt gedimd, verschuift de kleurtemperatuur van 2800K naar ongeveer 1800K. Dit effect was voor de gloei- en halogeenlampen een welkome sfeermakker; hoe warmer de lichtkleur des te prettiger en sfeervoller de ervaring werd. Met de komst van de standaard LED lichtbronnen kwam hier een eind aan. Onze spots kunnen voorzien worden van een Dim to Warm led. Lees hier meer over Dim to Warm.