Gependelde armaturen voor ieder project

In kantoren is het belang de juiste verlichting te gebruiken, de juiste lichtopbrengst, gelijkmatigheid en verblinding zijn zaken waar je als professional rekening mee houdt.

LED hanglampen voor gebruik in kantooromgeving

Hang- en pendelarmaturen

Verlicht je kantoor, thuiswerkplek of spreekkamer met onze fraaie collectie hanglampen en led profielen

Aansluitsnoeren, lamphouders en stekerbare koppelingen

Snoeren & Fittingen

Verschillende snoeren en aansluitsnoeren voor onze verlichting, bestel gemakkelijk mee met de armaturen.

Casambi producten voor het creeren van smart lighting solutions

Casambi

Voeg Casambi toe aan uw verlichting om de armaturen slim te maken en direct met uw smartphone of tablet te bedienen

Kantoorverlichting moet je goed aanpakken. Het is belangrijk hoe gebruikers van een ruimte zich voelen om optimaal te kunnen presteren. Door de juiste verlichting te gebruiken, verklein je de kans ook nog eens op extra ziekteverzuim. Mensen voelen zich prettiger en hun ogen hoeven minder inspanning te verrichten om de taak uit te voeren. Het is dan ook aan te raden om een professioneel lichtadvies voor je kantoor te laten opstellen.

kantoor verlichting bestellen

Ben je adviseur, projectinrichter of installateur?

Weet je welke producten je nodig hebt om jouw kantoor of het kantoor van je klant perfect te verlichten? Daarvoor hebben we bij LEDToppers een inlogsysteem gemaakt. Relaties van LEDToppers of Lightsale loggen gemakkelijk in en beschikken over hun eigen inkoopcondities. Dit werkt prettig omdat je direct je eigen inkoopprijzen kunt inzien en de te verwachten levertijd van bepaalde verlichting.

Kantoorverlichting moet tegenwoordig aan veel eisen voldoen. En de laatste trend is natuurlijk het gebruik van LED binnen de kantooromgeving. Wij werken samen met verschillende fabrikanten in de LED branche, welke staan voor kwaliteit, energieverbruik en duurzaamheid! Doordat er een wildgroei is aan LED kantoorverlichting proberen wij ons te onderscheiden door alleen te gaan voor kwaliteit. Zo kunnen we bijvoorbeeld algemene verlichting toepassen in LED, conform de laatste normen, maar het is ook goed denkbaar om prachtige accenten aan te brengen met LED in het kantoor. Denk hierbij aan bureaulampen, ledstrips, prachtige maatwerk profielen of wandverlichting.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
96 Beoordelingen
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. Resul...
Paul
Bekijk alle beoordelingen