LED hanglampen voor gebruik in kantooromgeving

Met professionele hanglampen in het kantoor verlicht je gemakkelijk iedere werkplek conform normering. Zorg voor voldoende licht op je werkvlak.

Filters
Type

Vermogen


Merk
Kleur
Wit
Zwart
2700K
3000K
Standaard
Prijs
Pendelarmatuur klein smal

Bureau Profiel VICO 600mm

Fraai subtiel klein profiel voor werkplek of eiland in 60cm voorzien van warm witte LED 2700K dimbaar

profiel lamp strip zwart

Bureau Profiel VICO 1150mm

Fraai subtiel klein profiel voor werkplek of eiland in 115cm voorzien van warm witte LED 2700K dimbaar

In kantooromgevingen worden steeds vaker open kantoorruimtes toegepast. Hierdoor is akoestiek steeds meer van belang; immers hoeven we niet van elke spreekruimte elkaars gesprekken te horen. Kies een akoestische hanglamp voor boven een spreektafel en verminder dit effect aanzienlijk. LEDToppers heeft een klein assortiment aan verschillende hanglampen voor boven het bureau. Vaak voldoe je met deze armaturen al direct aan de benodigde lichtopbrengst op de werkplek!

Maatwerk profielen?

Ook is maatwerk verlichting mogelijk, we produceren dan de hanglampen precies op de maat die je zoekt! Dit doen we samen met een aantal vaste partners zoals Intra Lighting. Maatwerk profielen hebben altijd een levertijd, en het is belangrijk om hiervoor een lichtontwerper in te schakelen. Een maatwerk verlichtingsprofiel voor boven je bureau of werkplek kun je het best aanvragen via lightsale.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen