LED verlichting Lichtlijn voor professionele loods of bedrijfshal

Een lichtlijn systeem kent u vooral van de bekende merken, wij brengen ons eigen professionele en betaalbare LED systeem op de markt.

Lichtlijnen van onder andere de bekende merken zoals Philips, Norton, VEKO en Trilux zijn een prachtige uitkomst wanneer er in een loods, magazijn of unit licht nodig is wat gemakkelijk te plaatsen is en in de toekomst uitbreidbaar dient te zijn. Lightsale brengt sinds 2014 haar eigen systeem op de markt als alternatief voor de bekendere merken. Dit systeem kenmerkt zich door de gemakkelijke installatie en uitgebreide mogelijkheden. U vindt op onze website vooral de standaard producten die er nodig zijn voor een lichtlijn in uw loods, maar heeft u meer informatie nodig of een compleet lichtontwerp dan helpen wij u hier graag bij. Neem dan contact op met onze adviseurs.

Led verlichting lichtlijn

Ons hoogwaardige systeem bestaat uit componenten van 1,5 en 3 meter die gemakkelijk gekoppeld kunnen worden. Deze lichtlijnen zijn reeds voorzien van de benodigde bekabeling zodat er geen kabels of snoeren in uw magazijn getrokken hoeven te worden. 1 centraal aansluitpunt zorgt voor verlichting over een hele lange lengte. De componenten zijn koppelbaar en worden door middel van een clip vergrendeld. De componenten worden over het algemeen met pendels aan het plafond opgehangen.

Waarom een lichtlijn in het magazijn

Door gebruik van een lichtlijn systeem kunt u zowel gangpaden als stellingen verlichten met LED. Wij bieden verschillende optieksystemen aan, waarbij we rekening houden met schaduw en hoogte. Hiervoor is meestal een lichtberekening nodig, deze maken we graag voor u. Kijk voor een lichtberekening van uw magazijn op deze pagina.

Een alternatief voor bekende merken

Onze lichtlijnen zijn dan niet zo bekend als de grotere merken, qua kwaliteit doen we er zeker niet voor onder. Onze lichtlijnen zijn dan ook gekeurd en worden bij iedere zending opnieuw geïnspecteerd. Bent u benieuwd naar een demo? Met deze LED verlichting lichtlijn ziet uw magazijn, loods of bedrijfsruimte er weer professioneel uit!
9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
95 Beoordelingen
TOP !!!!!
Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale!
Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd
Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. R...
Paul
helemaal TOP
ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
bart van den bosch
Bekijk alle beoordelingen