Led lichtlijn LED module Instelbaar

Professionele instelbare LED module 90 graden bundel - Geschikt voor plafondhoogtes boven de 5 meter voorzien van daglichtkleur

Het Pro-LED lichtlijn systeem kenmerkt zich door de uitermate gemakkelijke installatie. Ieder segment van de trunkrails is koppelbaar en te borgen. Door het gepatenteerde borgsysteem worden de delen zowel mechanisch als elektronisch gekoppeld. De lichtlijn kun je direct aan het plafond monteren, of aan pendelsets. Je voedt het systeem van 1 zijde en de trunkrails zorgt voor de rest. Plaats led modules of blindplaten in de trunkrails, of laat ons je adviseren over de mogelijkheden.

Hoge efficiëntie en subsidie mogelijkhedenDe Pro-LED Lichtlijn systeem modules zijn zo enorm efficient dat ze voldoen aan de richtlijnen voor de EIA subsidie. Op dit moment is de efficientie namelijk 150 lumen per Watt! Hierdoor voldoen de units gemakkelijk aan de gestelde eis. Heb je meer vragen over de subsidie of aanvraag neem dan contact met ons op.

LED lichtlijn systeem hoogteWeet je niet exact op welke hoogte je lichtlijn moet komen te hangen? Wij rekenen het graag voor je uit. Bij Lightsale zijn onze HBO Lichtontwerpers zeer bedreven in het ontwerpen van de juiste lichtlijn op de juiste plek voor je magazijn, bedrijfsruimte of stellingpaden. Neem hiervoor, óf voor advies contact met ons op.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
175.45