Hanglampen en Plafondlampen, voor opbouw montage aan het plafond

Opbouw- en pendel verlichting voor aan het plafond. Denk aan plafonnières, hanglampen voor thuis, jouw bedrijf of op kantoor.

Filters
Type
MerkKleur
Wit
Zwart
Koper
3000K
Standaard
Prijs

Binnen de lichtontwerpen van Lightsale maken we vaak gebruik van decoratieve plafonnières, of hanglampen die nodig zijn om een lichtplan compleet te maken. In dit gedeelte van onze shop vind je praktische oplossingen voor aan het plafond, waarbij de basis vooral goed moet zijn.

Designverlichting

Uiteraard zijn wij dealer van verschillende merken waar we designverlichting van kunnen leveren. Dit zijn echter geen producten voor op een webshop, vaak willen klanten dit toch even van te voren bekijken of willen ze de sfeer ervaren. Hierom hebben wij er voor gekozen bij LEDToppers slechts een deel te presenteren; onze hardlopers vanuit de projecten die we verzorgen.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
95 Beoordelingen
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. Resul...
Paul
helemaal TOP ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
bart van den bosch
Bekijk alle beoordelingen