Oracle Cirkel Hanglamp Slim in zwart 50, 70, 90cm

Aluminium hanglamp met dun frame en polycarbonaat afscherming in meerdere uitvoeringen

De Oracle is een aluminium profiel met polycarbonaat afscherming, voorzien van een 3000K of 4000K led lichtbron. De cirkel wordt geleverd inclusief driverbox voor aan het plafond. De maximale lengte van de pendels is 2025mm. Dit product wordt in 3 afmetingen geleverd, van 50 tot 90cm. Het is erg fraai om verschillende groottes in een ruimte door elkaar toe te passen. Het armatuur is ook in het wit te verkrijgen. Zeer moderne uitstraling voor op kantoor, standaard niet dimbaar.

hanglamp cirkel led

Als je op zoek bent naar nieuwe verlichting voor je kantoor, overweeg dan eens om te kiezen voor ronde hanglampen in verschillende maten. Deze lampen hebben een circulair ontwerp en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor ze perfect zijn voor elke ruimte.

Een van de belangrijkste voordelen van circulaire hanglampen is hun duurzaamheid. Omdat ze zijn ontworpen om lang mee te gaan door gebruik van LED en het profiel kan worden hergebruikt, dragen ze bij aan de transitie naar een circulaire economie. Daarnaast zorgen deze lampen voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor ze perfect zijn voor het verlichten van grotere ruimtes.

Bovendien zijn deze lampen verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren, van modern tot neutraal, waardoor je gemakkelijk een ontwerp kunt kiezen dat bij je interieur past. Dus als je op zoek bent naar duurzame en stijlvolle verlichting, overweeg dan zeker om te kiezen voor ronde hanglampen in verschillende maten.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
277.09