LED TL verlichting voor bestaande verlichtingsarmaturen

De meest voordelige manier van energiebesparing in het magazijn is het uitwisselen van TL buizen naar LEDTubes. Onze tubes zijn geschikt voor de meeste toepassingen en in verschillende lengtes te verkrijgen. Let op! Kies voor armaturen met een starter voor de "EM" uitvoering, en voor armaturen zonder een starter voor de "HF" uitvoering!

Helaas, er zijn geen resultaten...

Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld waardoor die niet onderscheiden kan worden van een traditionele fluorescentielamp. De LEDtube is een oplossing voor het opwaarderen van lampen in algemene verlichtingstoepassingen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld parkeergarages of magazijnruimtes. De verlichting brand er vaak 24/7, de overstap naar LED wordt dan snel terug verdient.

Waarom een Ledtube gebruiken?

Ledverlichting in je bestaande inbouw of opbouw armaturen kan zeker een interessante investering zijn. Mits de armaturen er geschikt voor zijn, wat wij gemakkelijk kunnen aangeven. Een armatuur waar starters in zitten, is gemakkelijk te vervangen door een ledtube waar wij een dummy starter bij leveren. Dit zijn de "Conventionele" LED buizen. Een armatuur waar geen starter in zit, wordt vervangen door een "HF" LED buis. De tubes waarmee wij werken kenmerken zich door de kwaliteit, én omdat er bij deze buizen geen aanpassingen gedaan hoeft te worden in de verlichtingsarmaturen.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
95 Beoordelingen
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Heel gaaf lichtplan gemaakt en gerealiseerd Zeer professionele benadering. Op basis van onze informatie heel mooi lichtplan gemaakt en met leverancier ook perfect uitgevoerd. Resul...
Paul
helemaal TOP ER NIET VEEL AAN TOE TE VOEGEN , ALLES KLOPTE !
bart van den bosch
Bekijk alle beoordelingen