LED TL verlichting voor bestaande verlichtingsarmaturen

De meest voordelige manier van energiebesparing in het magazijn is het uitwisselen van TL buizen naar LEDTubes. Onze tubes zijn geschikt voor de meeste toepassingen en in verschillende lengtes te verkrijgen. Let op! Kies voor armaturen met een starter voor de "EM" uitvoering, en voor armaturen zonder een starter voor de "HF" uitvoering!

Helaas, er zijn geen resultaten...

Het ontwerp zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld waardoor die niet onderscheiden kan worden van een traditionele fluorescentielamp. De LEDtube is een oplossing voor het opwaarderen van lampen in algemene verlichtingstoepassingen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld parkeergarages of magazijnruimtes. De verlichting brand er vaak 24/7, de overstap naar LED wordt dan snel terug verdient.

Waarom een Ledtube gebruiken?

Ledverlichting in je bestaande inbouw of opbouw armaturen kan zeker een interessante investering zijn. Mits de armaturen er geschikt voor zijn, wat wij gemakkelijk kunnen aangeven. Een armatuur waar starters in zitten, is gemakkelijk te vervangen door een ledtube waar wij een dummy starter bij leveren. Dit zijn de "Conventionele" LED buizen. Een armatuur waar geen starter in zit, wordt vervangen door een "HF" LED buis. De tubes waarmee wij werken kenmerken zich door de kwaliteit, én omdat er bij deze buizen geen aanpassingen gedaan hoeft te worden in de verlichtingsarmaturen.

9.4
Dit is wat klanten over ons zeggen op Kiyoh
97 Beoordelingen
Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Carola
Top service Staan je altijd vriendelijk te woord. Bij problemen zoeken ze een oplossing en wordt netjes opgelost. Betaalbaar en goede service. Dit bedrijf is zeker aan te raden. I...
La Percha
TOP !!!!! Super bedrijf !!!
Ferry Vos
super ervaring met Lightsale! Erg blij en tevreden met de kwaliteit, verantwoordelijkheid en snelheid die lightSale biedt.
Brahim
Bekijk alle beoordelingen