Cordona retrofit tbv TTX400 lichtlijn

32 tot 60 Watt en een 90 graden reflector. Lichtkleur 5000K

De Cordona easy retroline is geschikt als vervanger voor de 49, 80 en 58 Watt TL armaturen. Doordat het armatuur in vermogen instelbaar is, kun je vrijwel iedere toepassing gemakkelijk voorzien van LED. De lichtkleur is neutraal daglicht 5000K, en de lumen watt verhouding is zeer hoog. (150lm/w) Hierdoor komt het retrofit armatuur direct in aanmerking voor de EIA.

Uitwisselbare modules voor je Philips TTX lichtlijn. Door dat de juiste connector reeds is voorzien in deze module hoef je geen aanpassingen aan je bestaande installatie of lichtlijn te doen. Geen vreemde kabels of losse tussenstukjes; gewoon professioneel de TL lamp eruit halen, en de LED lamp erin zetten!

Snel de TL verlichting vervangen. Ieder armatuur is voorzien van de passende connector voor het desbetreffende merk lichtlijn. De armaturen zijn zeer snel te monteren in de bestaande draagrail, de installateur vervangt er tussen de 8 en 11 per uur! Dit kan dus een zeer lucratieve bezigheid zijn. Ben je installateur en op zoek naar jouw projectprijs, doe dan even een aanvraag via de telefoon of meld jezelf aan via deze pagina.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
165