Caldo Railspot LED 3000 Lumen Philips

Geschuurd koper led railstraler voor 3f spanningsrails voorzien van Krachtige Philips Fortimo 3000 Module

De Caldo railspot past in de winkelinrichting van dit moment, een geschuurd koperen body geeft juist de touch aan het moderne interieur van je winkel. Samen met zwarte spanningsrails laat je de verlichting opgaan in het ontwerp van je winkel. De 1100 Lumen railspot kun je het best vergelijken met een gasontladingsstraler van circa 50-70 Watt.

Dimbare railspots voor jouw winkel?Sfeer is een belangrijk speerpunt in je zaak, en het personaliseren van je winkelverlichting is een pre? Wil je hiervoor de spots gaan dimmen? Neem dan contact met ons op voor een prijsopgaaf op maat.

Speciale lichtkleuren? In de Caldo kunnen wij uiteraard ook afwijkende LED chips monteren. Dit kan extra warm wit zijn voor het verlichten van bloemen, premium white voor kleding, of zelfs Fresh Meat voor vlees. Deze afwijkende chips vind je tevens in het winkelmandje. Simpel toevoegen, en wij zorgen voor de montage.

Projectverlichting en advies?Het is raadzaam om contact op te nemen voor een uitgedacht lichtplan voor jouw winkel. Wij verzorgen dit op basis van jouw behoefte, jouw producten en wellicht uit de gedachte van je bestaande shop. Neem contact met ons op voor jouw speciale projectprijs.

1 10 97
9.4

Beoordelingen: 97

Zowel het advies als de begeleiding waren top! Kundig, vriendelijk en denken echt mee met de klant
Lees al onze KiYoh reviews
210.95